Update-i i 15 prillit në WoW Classic sjell një raid të ri
Përveç raid-it, do të ketë edhe shumë veçori të reja Update-i i ri i World of Warcraft Classic do të ndodhë në 15 prill dhe lojtarët më në fund do të kenë mundësi të provojnë raid-in e Zul'Gurub, të përdorin…
Raid-i i parë i The Division 2 u mposht për vetëm pesë orë
Dje, The Division 2 prezantoi raid-in e parë, Operation Dark Hours. Pesë orë më vonë dhe misioni ishte plotësuar. Me plot kohë për tu përgatitur, nuk kishte asnjë dyshim që kjo do të ndodhte, por ishte streamer-i Marcostyle dhe klani…
Gjithçka që duhet të dini mbi ‘Pokemon Go’ Raid Battles dhe Bosses
Pokemon Go më në fund ka një lojë që përfundon, tani që Niantic ka prezantuar sulmet surprizë në lojën me realitet të zmadhuar për telefonë. Sëbashku me disa ndryshime të mëdha të cilat shpjegojnë si funksionojnë palestrat dhe pajisje të…