Tag: ragnarok

Dalin pamjet e para të Asgardit nga God Of War Ragnarok
Ne e dimë tashmë se God Of War Ragnarök i ardhshëm është fundi i "sagës së mitologjisë norvegjeze" të Kratos, që do të thotë se historia thjesht nuk do të ishte e plotë pa një udhëtim në mbretërinë e vetë…
God of War Ragnarok mund të lançohet më shpejt nga ç’e prisnim
God of War Ragnarok pritet të dalë këtë vit, me shumë lojtarë të PlayStation që parashikojnë se do të jetë lançimi më i madh në festat e fundvitit për PS4 dhe PS5. Dhe kjo është një pritje e arsyeshme, por…