PUBG Mobile do të marrë “Rage Gear” mode dhe një opsion color-blind
Bëhuni gati të qëlloni automjete brenda lojës. PUBG Mobile do të marrë një mode color-blind dhe një mode të ri death race të quajtur "Rage Gear". Kjo u zbulua nga Tencent gjatë PUBG Mobile Club Open (PMCO) Fall Split Global Finals.…