Tag: r/place

Gjatë betejës në r/place, xQc merr kërcënime me vdekje
Twitch streamer xQc ka pohuar se ai ka marrë kërcënime me vdekje nga fansat e My Little Pony. Streameri nuk njihet saktësisht për të qenë i padiskutueshëm. Me kalimin e viteve, ai është bërë BAN nga Twitch shumë herë dhe…
Çfarë ishte r/place dhe si e përmbysi internetin
Shumë e njohin Reddit si një nga faqet më të mëdha të rrjeteve sociale, me një grup të madh forumesh që kujdesen për pothuajse çdo interes. Që nga 1 prilli, Reddit ka qenë mikpritës i një projekti masiv artistik të…