Si të merrni QXR SMG në Call of Duty: Mobile
Ju mund ta merrni armën e re të Call of Duty: Mobile falas Sezoni i 13-të i Call of Duty: Mobile filloi gjatë kësaj jave dhe bashkë me të erdhën rank series, harta të reja, battle pass dhe dy armë…