fbpx
Lojtarët e WoW Classic po presin në rradhë për të mbaruar misione
Lojtarët e World of Warcraft po presin në rradhë për të pritur në rradhë. World of Warcraft Classic është zyrtarisht live dhe serverat janë super të mbushur me një numër të lartë njerëzish që duan të futen në MMO. Në…
Sfidat e Xbox Game Pass ju japin para për të fituar Achievements
Sot, Microsoft njoftoi një listë sfidash për lojërat e Game Pass në Janar. Të fituarit arritje në lojëra të caktuara përmes subscription-ave mujore do ju garantojë ju disa shpërblime të këndshme. Është një zhvillim i vogël por interesant. E njoftuar…