Quentin Tarantino zbulon filmin më të mirë të dekadës
"Shkatërron të gjithë konkurencën." Janarin e shkuar Quentin Tarantino njoftoi se filmi i tij i dytë i preferuar i dekadës ishte Dunkirk i Christopher Nolan. Në një intervistë të rej regjizori i "Django Unchained" dhe "The Hateful Eight" vazhdoi të…