Tag: quake

Quake 2 është falas aktualisht në launcher-in e Bethesda-s
Keni 54 orë të mbetura për ta marrë atë Në vijim të një dhurimi të kohëve të fundit të Quake origjinal, Quake 2 është falas përmes Bethesda launcher. Ju keni 54 orë të mbetura, për ta marrë atë. Bethesda njoftoi…
Beta e Quake Champions hapet për të gjithë lojtaret në PC
B.J. Blazkowicz nga Wolfenstein është një karakter i luajtshëm. Loja origjinale e eSport Quake Champions e rikrijuar nga Bethesda ka dalë në një version Beta dhe mund ta luani tani! Kjo do të thotë që dikush që ka një kompjuter me…