Sa vlen PewDiePie dhe arsyet se pse ai nuk do të heqë dorë nga Youtube
Mbreti i YouTube, Felix ‘PewDiePie’ Kjellberg, ka diskutuar vlerën e tij neto dhe atë që bën me paratë e tij, në një Q&A të postuar më 28 Dhjetor. Ndërsa shumë nga përmbajtja e YouTube-it të PewDiePie është mjaft në tone…