Tag: pythas block 0

Apex Legends Mobile zbulon DJ Rhapsody dhe hartën e re
Sezoni 2 i Apex Legends Mobile sjell DJ Rhapsody dhe hartën e re Pythas Block 0 me tematikë nate. Një rritje e fundit në mobile gaming ka bërë që lojërat e suksesshme të PC-ve të zgjerohen. Apex Legends është loja…