Tag: pvp wars

Lojtarët e New World po bëjnë ban kundërshtarët për të fituar PvP
Duket se historia e çdo MMO të madhe është ajo ku zhvilluesit janë gjithmonë duke u përpjekur të vazhdojnë me trillimet e lojtarëve, pasi shumë janë të lumtur të përfitojnë nga sistemet broken për të mashtruar dhe zhgënjyer të tjerët.…