Tag: Pupa

Fansat e anime listojnë shfaqjet më të këqija që kanë parë ndonjëherë
Kur bëhet fjalë për anime, ka disa shfaqje që duhet të shikoni, dhe pastaj ka shumë tituj të nivelit të mesëm. Por si për çdo gjë, ka disa shfaqje që duhet të shmangni absolutisht. Gjatë dekadave, disa seriale seriozisht të…