Ora e parë Wear OS e Puma vjen në nëntor për $275
Ora do të ketë Wear OS dhe Qualcomm Snapdragon Wear 3100 chipset Puma do të sjellë orën e saj të parë smartwatch në IFA 2019 këtë javë. Brandi sportiv ka bashkëpunuar me Fossil Group përgjatë 12 muajve të fundit për…
Cloud9 në bashkëpunim me Puma për një koleksion
Cloud9 dhe Puma janë momentalisht në bashkëpunim për të krijuar një koleksion që do të vijë më vonë këtë vit. Marrveshja do të jetë e vlefshme për secilën nga skuadrat e Cloud9. Si pjesë e partnership-it, Puma do të krijojë…