Tag: PUGB Mobile

Si të bëni ‘report’ cheaters në PUBG Mobile
Sapo jeni qëlluar përmes tre mureve dhe një trare çeliku. Ju nuk keni nevojë të jeni ekspert në shkencën balistike të predhave dhe armëve të zjarrit për të ditur se nuk funksionojnë plotësisht kështu plumbat. I vetmi shpjegim tjetër? Ju…
Të ardhurat e gaming rriten teksa fitimet e zhvilluesit të PUBG Mobile ngrihen në 65%
Gjigandi kinez i lojërave dhe mediave sociale Tencent Holdings Ltd (0700.HK) raportoi një rritje parashikuese prej 65% në fitimin tremujor të enjten, ndërsa drejtuesi përsëriti përqendrimin e kompanisë pasi Kina ka rritur kontrollin mbi gjigandët e teknologjisë. Tencent, arriti fitim…