Ja çfarë ka sjellë update-i i fundit i PUBG Mobile
Tencent Games solli update-tin PUBG Mobile 1.2 për versionin global të lojës. Me përditësimin, kompania ka shtuar karakteristika të shumta të reja, armë dhe ka sjellë përmirësime të ndryshme në lojë. Përditësimi i PUBG Mobile është 615 MB në Android…