Përditësimi i hartës së Erangel-it vjen më në fund në PUBG
Informacioni i konfirmuar muaj më parë është më në fund në test serverat e PUBG. Pas konfirmimit nga zhvilluesit disa muaj më parë, harta origjinale për PUBG do të ketë më në fund një përditësim të madh dhe lojtarët mund…
Gjithçka ndodhi në Blink For PUBG Presented by GameOn Tournament
Eksperiencat dhe momentet më të bukura. Ky mund të jetë lajm i ri për disa prej jush dhe lajm shekulllor për ca të tjerë, por para jo më larg se një javë nisi tournamenti Blink For PUBG Presented by GameOn.…