Tag: PUBG: New State

Kur do të dalë PUBG New State?
Bota e PUBG është duke u zgjeruar, pasi një vazhdim i celularëve i quajtur PUBG: New State është njoftuar për iOS dhe Android. Këtu ka gjithçka që dimë rreth lojës deri më tani, duke përfshirë karakteristikat e reja, trailer dhe…
PUBG: New State do të sjellë Alpha Test së shpejti
PUBG Studio prezantoi para pak kohësh lojën e saj më të re battle royale, PUBG: New State, e cila do të vijë për iOS dhe Android gjatë vitit 2021. Teksa akoma nuk kemi një datë zyrtare lançimi, zhvilluesi i lojës…
Kur do të lançohet PUBG New State
Bota e PUBG po zgjerohet, teksa një vazhdim në mobile i lojës i quajtur PUBG: new State është njoftuar për iOS dhe Android. Kjo është çdo gjë që dimë deri më tani për lojën, përfshirë veçoritë e reja të saj,…
Njoftohet PUBG Mobile 2. Quhet PUBG: New State dhe mund të vijë javën e ardhshme
PUBG Mobile është një nga lojërat battle royale më të mëdha në platformën e mobile dhe e ka vërtetuar veten vazhdimisht si një lojë e shkëlqyer përgjatë viteve të fundit. Para pak muajsh dolën disa raportime që sugjeronin se një…