Tag: pubg names

Emrat më të mirë për në PUBG New State
Pas muajsh zhvillimi dhe fazave të testimit Alpha, PUBG New State më në fund u lançua për lojtarët. Titulli i fundit nga Krafton Inc. ofron një përvojë unike Battle Royale duke i çuar lojtarët në 2051. Pas shkarkimit të lojës,…