Zhvilluesit e PUBG po testojnë Bluehole Mode në Labs
Ky mode ka si qëllim të reduktojë camping duke shtuar një tjetër rreth blu Duket se PUBG po tenton të ulë camping në lojë. Zhvilluesit e PUBG zbuluan në website-in e tyre Bluehole Mode, e cila ka si qëllim t'i…
Update 5.2 ka ardhur në PUBG
Update 5.2 shton spike traps dhe bën më të lehtë punën e snipers në Vikendi Duke filluar që nga ky moment, mund t'i prishni punë shoferëve në PUBG me anë të spike trap-eve të rinj. Ksuhedi sa problematik do të…