PUBG Global Series zëvendësohet me një event dixhital për shkak të COVID-19
PUBG Corporation, zhvilluesi pas PlayerUnknown's Battlegrounds, ka njoftuar se fatkeqësisht nuk do e mbajë eventin e PUBG Global Series për këtë vit, për shkak të pandemisë së COVID-19. Gjithsesi, fansat dhe konkurentët e mundshëm do të kënaqen të dëgjojnë se…
PUBG Corp vonon eventin PUBG Global Series për shkak të coronavirus
Virusi duket se po ndikon shumë në fushën e esports. Eventi i parë esports i vitit për PlayerUnknown’s Battlegrounds është vonuar për shkak të frikës së përhapjes së Coronavirus. PUBG Corp mori përsipër vendimin që të shtynte eventin e PUBG…
PUBG zgjeron arenën kompetitive me PUBG Global Series në 2020
PGS do të ketë katër evente dhe do të mbyllet me PUBG Global Championship Kompeticione globale si Fortnite World Cup dhe League of Legends World Championship patën shumë sukses në 2019, duke thyer respektivisht rekorde në çmime dhe në shikueshmëri.…