fbpx
Një bug ka përndjekur gjysmëfinalet e PUBG Global Championship
PUBG Global Championship është eventi më i madh pro i çdo viti për këtë lojë. Me mbi $3 milionë në prize pool dhe me skuadrën fituese që klasifikohet si skuadra më e mirë e PUBG në botë, mund të themi…
Zbulohen grupet dhe skin-et e PUBG Global Championship 2019
Zbulohen detajet e PUBG Global Championship PUBG Global Championship është gati për të filluar dhe më në fund kemi një listë të ekipeve që do të jenë në çdo grup si dhe item-at e rinj që do të kenë tematikën…