Tag: PUBG 2

Zbulohet data e lançimit të PUBG 2
Leaks të PUBG 2 tani janë shfaqur në internet dhe lojtarët janë kuriozë të mësojnë më shumë rreth lojës. Këtu është gjithçka që dimë për lojërat e ardhshme të Krafton. Zbulime në lidhje me datën dhe veçoritë e lëshimit të…
PUBG 2 nuk është New State, ajo pritet të vijë në 2022
Një vazhdim i PUBG, në një formë ose tjetër, pritet të vijë në 2022 për PC dhe konsola. Kjo është një lojë e ndryshme nga versioni vetëm për mobile: PUBG: New State, që u zbulua së fundmi. Player IGN, një…