Tag: PTSD

Ylli i TikTok flet për problemet mendore
Ylli i TikTok Bella Poarch vizitoi H3 Podcast dhe zbuloi historinë e saj tronditëse të abuzimit në fëmijëri dhe sesi ndikoi tek ajo gjatë jetë së saj. Shpërthimi i popullaritetit të Bella Poarch ka qenë meteorik, me të fituar miliona…