fbpx
Psychonauts 2 lançohet në 2019, shikoni trailerin e parë
Kemi shekuj që presim për Psychonauts 2 dhe The Game Awards më në fund na ofroi një trailer të saktë të tij. Kemi patur copëza të gameplay-it që qarkullonin lart e poshtë, por duket se loja më në fund është…