fbpx
Si të merrni falas Fortnite Psycho Bundle
Siç disa prej jush mund ta dinë, Epic Games dhe 2K kanë njoftuar një bashkëpunim të vaçantë përpara lançimit të Boderlands 3 dhe kjo do të thotë që ekziston mundësia për të marrë një Psycho Bundle falas për personazhin tuaj…