Tag: ps5 vs xbox series x

GTA 5 performon më mirë në PS5 se sa në Xbox Series X
Duket sikur versioni PlayStation 5 i Grand Theft Auto V performon më mirë se versioni Xbox Series X|S. Remaster-i i ri i GTA 5 i jep lojës një buff me një rritje të shpejtësisë së FPS, rezolucion 4K dhe të…