Sony tregon fuqinë e PS5 përmes kësaj videoje krahasuese me PS4 Pro
Hera e parë kjo që e shohim konsolën në punë. Në Corporate Strategy Meeting të 2019s Sony doli në skenë dhe tregoi përmes një videoje ndryshimin e performancës mes PlayStation 5 dhe PlayStation 4 Pro. Gjigandi japonez na ka ilustruar…
Kur do të lançohet PlayStation 5? Ja çfarë dimë deri tani.
Në mars 2018 Sony konfirmoi se PS4 po arrinte fundin e ciklit të jetës, duke i shtyre fansat drejt mendimeve për PS5 Sony ka qenë mjaft i përmbajtur rreth informacioneve të konsolit të gjeneratës së ardhshme, duke refuzuar të japë…