Tag: ps1

PS Plus sjell më shumë lojëra nga PlayStation 1
Një nga pikat kryesore të shitjes së marrjes së PlayStation Plus Premium supozohej të ishte qasja në lojërat klasike PS1. Fatkeqësisht, në të vërtetë nuk ka shumë prej tyre në dispozicion tani. Për momentin ka vetëm 13 lojëra nga epoka…
Sony liçenson backwards compatibility të re me PS3, PS2 dhe PS1
Nëpërmjet cloud streaming Nga prezantimi fillestar i PlayStation 5, i cili u përqëndrua në veçoritë teknike të konsolit, Sony u përqëndrua në çështjen e backward compatibility. Situata nuk është plotësisht e qartë, sigurisht, me kompaninë fillimisht duke deklaruar se rreth…
Sony ri-lançon PlayStation Classic
Sony njoftoi lançimin e PlayStation Classic, një version i ri i konsolit të parë të lëshuar nga Sony. Ju mund ta lidhni atë me televizorin tuaj me 20 lojëra të para-instaluara. Deri tani ne e dimë pesë prej tyre që…