Tag: ps

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)
Më në fund Ratchet & Clank jane rikthyer, kete radhë ekskluzivisht ne PlayStation 5 dhe fale Albagame dhe Sony ka ardhur ne duart tona për ta luajtur dhe për të të dhënë mendimin tone. Por ku do të na çojnë…
‘Glider redeploy mechanic’ do të zhvendoset nga game modes e Fortnite
Në update-in 6.20 të Fortnitemares, Epic mundësoi 'glider redeployment' në të gjithë game modes-at e Fortnite. Pra lojëtarët mund të përdornin glider-in kur të donin për aq kohë sa kishin mbi tre njësi në përdorim. Epic njoftoi se në update-in…