Tag: ps store

Cyberpunk 2077 kthehet në PlayStation Store
Siç ishte premtuar, Sony ka rikthyer Cyberpunk 2077 në PlayStation Store pas dy zgjidhjeve kryesore. Tani për tani, zhvilluesi CD Projekt Red po rekomandon që lojtarët të qëndrojnë në versionet PS4 Pro dhe PS5 të lojës pasi versioni bazë PS4…
Kjo është ajo që duhet të dini për lojën e parë falas të PS5
Bugsnax ju çon në një botë të çuditshme ku jetojnë insekte të krijuara nga ushqime të ndryshme. Ju jeni një gazetar që beson në ekzistencën e kësaj pas një videoje që ju dërgohet nga Liz, për t'u nisur më pas…
Resident Evil 2 dhe Kingdom Hearts III kryesojnë listat botërore
Kingdom Hearts III dhe Resident Evil 2 luftuan për kreun e Listave më të fundit të shitjeve në PlayStation Store, loja e prodhuar nga Sora kryesoi në Shtetet e Bashkuara, ndërsa horrori i Capcom mbizotëroi në Europë. Të dy lançimet…
Mund të ndërroni rajonin e PlayStation Store brenda Europës
Një postim në Reddit na ka informuar se tashmë lojtarët mund të ndërrojnë rajonin në PlayStation Store brenda një grupimi të caktuar vendesh Europiane. Nuk dihet ekzaktësisht se kur u bë i disponueshëm ky ndryshim, por mund të konfirmojmë që është…
PlayStation Store është tejmbushur me oferta të reja
Vala e ofertave të reja arriti sot në PlayStation Store me çmime që kanë rënë më shumë se gjysma e çmimit fillestar. Çmimet e reja janë lojëra të mëdha, por edhe lojëra indie. Ulja do të zgjasë deri në 18…