Tag: ps plus premium

Lojërat që mund t’i provoni falas falë PS Plus
Po kërkoni një listë të përditësuar të lojërave provë PS Plus Premium? Këtu është gjithçka që mund të provoni në PS5 dhe PS4 me nivelin më të lartë të shërbimit të abonimit. PS Plus Premium ka një sërë përfitimesh të…
PlayStation Plus po shton goxha lojëra klasike
Sony ka shtuar në librarinë e tij goxha lojëra klasike që përdoruesit e PlayStation të kenë mundësinë që t’i luajnë kur të duan. Dhe tashmë disa lojëra të reja kanë ardhur të cilat nuk duhet t’i humbisni. Libraria e Sony…
PlayStation Plus jep 17 lojëra falas për muajin Korrik
Sony Interactive Entertainment ka konfirmuar 17 lojërat e reja falas në PlayStation Plus më 19 korrik. Në fillim të këtij muaji, Sony krijoi Crash Bandicoot 4: It's About Time, Arcadegeddon dhe The Dark Pictures Antology: Man Of Medan për të…
Miliona përdorues të PS Plus Premium humbasin akses në PS3 Classics
Abonentët e PlayStation Plus Premium pra, abonentët në nivelin më të lartë të PS Plus në PS4 dhe PS5 kanë humbur aksesin në PS3 Classics, ose të paktën disa abonentë PS Plus kanë humbur. Nëse jeni në Shtetet e Bashkuara,…
Sony premton më shumë lojëra në abonimin Ps Plus extra dhe premium
Nuk na duhet shumë kohë derisa të lansohet më në fund versioni i shumëpritur i PlayStation Plus. I shpallur në mars, shërbimi i ri-punuar nis në 1 qershor në Japoni, 13 qershor në Amerikë, përpara se të arrijë përfundimisht në…
Si të merrni PS Plus Premium për gjysmë çmimi
PlayStation zbuloi zyrtarisht ripunimin e tyre të PlayStation Plus, i cili është pikërisht ajo që të gjithë prisnin se do të ishte. Pothuajse çdo thashethem që kishim dëgjuar për të ishte e vërtetë - si dhe përfitimet që tashmë i…