Tag: ps plus extra

PlayStation Plus jep 17 lojëra falas për muajin Korrik
Sony Interactive Entertainment ka konfirmuar 17 lojërat e reja falas në PlayStation Plus më 19 korrik. Në fillim të këtij muaji, Sony krijoi Crash Bandicoot 4: It's About Time, Arcadegeddon dhe The Dark Pictures Antology: Man Of Medan për të…
Sony premton më shumë lojëra në abonimin Ps Plus extra dhe premium
Nuk na duhet shumë kohë derisa të lansohet më në fund versioni i shumëpritur i PlayStation Plus. I shpallur në mars, shërbimi i ri-punuar nis në 1 qershor në Japoni, 13 qershor në Amerikë, përpara se të arrijë përfundimisht në…