PUBG është tashmë e disponueshme në PS Now
PS Now gjithashtu ka shtuar Wolfenstein: The Old Blood dhe F1 2019 PUBG është një nga tre lojërat që i janë shtuar shërbimit subscription të PS Now, bashkë me  Wolfenstein: The Old Blood dhe Formula 1 2019. Momentalisht me mbi…