Tag: prowler

Fortnite Chapter 3 Season 2 sjell Doctor Strange dhe Prowler
Fortnite Chapter 3 Season 2 është përditësimi më i fundit i titullit ikonik Battle Royale. I titulluar "Resistance", këtë sezon sheh një luftë gjithëpërfshirëse në Battle Royale Island, një luftë që historia është ndërtuar për disa sezone. Chapter 3 Season…
Fansat e Marvel argumentojnë cilët personazhe duan që të rikthehen
Fansat e MCU po ndajnë zgjedhjet e tyre për personazhet që ata dëshirojnë të shohin kthimin në ekskluzivitet. Tani, ka shumë emra për të zgjedhur, por në postimin në Twitter që e filloi këtë diskutim të zgjatur, u shfaq Aaron…