Tag: provimet Chunin

Naruto shpjegon pse Boruto ka nevojë për provime të reja Chunin
Lufta kundër organizatës Kara ka marrë fund për momentin në serinë anime të Boruto: Naruto Next Generation, dhe ndërsa Boruto dhe miqtë e tij mund të jenë të sigurt nga Otsutsuki, një grup krejtësisht i ri problemesh kanë dalë dhe…