Tag: prospero

Playstation 5 quhet Prospero dhe do të ketë një kamera të integruar
Leak-et e fundit për PS5 tregojnë se gjenerata e ardhshme do të fokusohet te streaming Emri i koduar i Playstation 5 është Prospero dhe konsola do të ketë një kamera të integruar në të, ose të paktën kështu raportohet nga…