Zbulohet eventi i ardhshëm festiv për Call of Duty: Mobile
Prop Hunt vjen tashmë zyrtarisht në lojë Call of Duty: Mobile i ka mbajtur fansat të tërhequr prej kohësh me evente dhe update të vazhdueshme. Update-i për komunitetin i 20 dhjetorit i dha fansave pamjen e parë të asaj që…