Project xCloud do të zgjerohet në 11 vende të reja
Nuk është e qartë se kur, për shkak të COVID-19 Shërbimi streaming i Microsoft për lojëra, Project xCloud është programuar për lançim në 11 vende të reja. Pas ardhjes së tij në US, UK dhe Korenë e Jugut, kompania ka…
Microsoft do të zbulojë detaje rreth Xbox Series X javën e ardhshme
Jo vetëm Series X por do jepen informacione dhe mbi Project xCloud Megjithëse Game Developers Conference është shtyrë për shkak të shqetësimeve në rritje të Coronavirus dhe industrisë që tërhiqen nga eventi, Microsoft tashmë ka një plan emergjence. Microsoft do…
Microsoft dhe Samsung do të bashkëpunojnë për cloud gaming
Sipas tyre, ky është një hap i rëndësishëm për Project xCloud Microsoft duket se do të zgjerojë edhe më shumë planet e tyre për cloud gaming. Gjatë eventit të fundit Unpacked, Samsung zbuloi se po punonte me Microsoft për një…
Project xCloud do të ketë lojërat e tij ekskluzive
ProjectxCloud do të ketë lojëra ekskluzive të tij. Kareem Choudry, VP e Microsoft Corporate, e konfirmoi këtë gjatë një interviste në X019. "Përsa i përket lojërave ekskluzive për Project xCloud, jemi ende në bisedim e sipër me palë të para…
Amazon mendohet të sjellë një shërbim streaming të ngjashëm me Stadia dhe xCloud
Sipas raportimeve, Amazon është duke punuar me një platformë të re streaming për videolojëra. Kompania tashmë ka një segment të saj të quajtur Amazon Game Studios, por duket se së shpejti ky do të zgjerohet me një platformë cloud gaming…
Ka më shumë njerëz që luajnë lojëra në Indi se popullësia e SHBA
Sipas Catherine Gluckstein nga Project xCloud, ka më shumë njerëz që po luajnë videolojëra në Indi se popullësia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Si duket ka më shumë se 300 milionë individë nga 1.3 miliardë në Indi që pëlqejnë…
Project xCloud do të jetë pjesë e Xbox Game Pass
Microsoft dha informacione të reja rreth shërbimit në X019. Siç premtoi, Microsoft ka publikuar disa informacione të reja për shërbimin e saj të ardhshëm të streaming, Project xCloud, si pjesë e eventint të Xbox X019, që mbajti në Londër. Për…
A mundet që TV gaming të sjellë fundin e PC gaming?
Sipas një studimi, 20 milion PC gamers do kalojnë në TV gaming në 2022 Jetëgjatësia e PC gaming ka qenë një tematike e trajtuar shpesh në industrinë e lojërave. Gjithsesi herë pas herë një studim del në sipërfaqe që analizon…