Google përgatit prezantimin e konsolës së tij të parë
Konsola duket se do të përdoret për Project Stream/Yeti Google pritet të prezantojë planet e tij të plota për shërbimin streaming për lojëra në cloud në 19 mars, gjatë Game Developers Conference 2019, që do të mbahet në San Francisco,…
Ja se si mund të merrni një kopje falas të Assassin’s Creed Odyssey
Luani një orë deri në 15 janar dhe merrni një kopje falas të lojës në PC Nëse regjistroheni për të marrë pjesë në Project Stream ju mund të merrni një kopje falas të Assassin's Creed Odyssey. Ubisoft e mundëson lojën…