Tag: project scarlett

Gjithçka që duhet të dini për Xbox Series X
Dizajni, parametrat, lojërat, data e lançimit, çmimi dhe më shumë Xbox Series X, i njohur më herët si Project Scarlett, është zbuluar zyrtarisht nga Microsoft si konsola e tyre next-gen. Përveç emrit të çuditshëm me të cilin do të na…
Xbox Project Scarlett do të ketë dyfishin e parametrave të Xbox One X
Scarlett do të jetë shumë më i fortë në çdo aspekt Sipas një raporti të ri, konsola e gjeneratës së ardhshme të Microsoft, e quajtur Xbox Scarlett Anaconda, do të ketë parametra që janë nga 50% deri në 200% më…
Phil Spencer tashmë e ka vënë në përdorim personal Project Scarlett
Shefi i Xbox mund të jetë duke luajtur Halo Infinite në këto momente. Phil Spencer i Xbox tashmë e ka vënë në përdorim konsolën pasardhëse të Xbox One në shtëpinë e tij. Ai postoi në Twitter për këtë të mërkurën…