Tag: project l

Loja Fighting e League of Legends do jetë falas
Para disa kohësh, Riot Games zbuloi se ishte në zhvillim të një loje të zhanrit fighting 2v2 që do të përfshijë karaktere nga universi i League of Legeds dhe që është quajtur Project L. Por kur do të vijë Project…
Shfaqet gameplay i parë Project L të League of Legends
Si pjesë e fazës përfundimtare të festimit të serialit Netflix Arcane, i cili përfundoi këtë fundjavë, Project L sjell Tony dhe Tom Cannon duke shfaqur një video që ri-zbulonte lojën dhe tregonte kontrollet, disa nga personazhet dhe se si do…
Riot Games do të sjellë një lojë fighting për League of Legends
"Project F" i Riot Games risjell personazhe të njohur në mënyra të reja Riot Games zbuloi zyrtarisht lojën e tyre të re fighting të bazuar në League of Legends ditën e djeshme gjatë livestream-it të 10-vjetorit të lojës. Loja fighting…