fbpx

Tag: project hazel

Razer do të lançoi maskën e saj smart me RGB
Razer thotë se po planifikon të lançoi maskën e saj të ripërdorshme të fytyrës N95. Zbuluar në janar, Project Hazel përfshin ventilatorë aktivë të tipit disk, ndriçim Chroma RGB dhe projeksion zëri. Maska është gjithashtu transparente, duke lejuar leximin e buzëve dhe aftësinë për…
Razer zbulon maskën smart, Project Hazel
Razer zbuloi ‘Project Hazel’ në CES 2021 dhe pretendoi se është maska ​​më 'smart' e fytyrës ndonjëherë. Megjithëse Razer zakonisht mendohet si një kompani lojërash, është vetëm një nga shumë biznese të përqendruara në teknologji që kohët e fundit kanë…