Tag: Project Eve

Hidhini një sy lojës Koreane action RPG ‘Project Eve’
Project Eve është një action RPG futuristik i krijuar për brezin e fundit të consolës, dhe studio koreane Shift Up siguroi pamjen më të gjatë deri më tani se si do të luajë. Nga traileri që postoi, ndjehet si një…