EA po kërkon për testues për shërbimin e ri cloud “Project Atlas”
Katër lojëra që suportojnë cross-play dhe cross-save do të përfshihen në test Electronic Arts zbuloi vitin e kaluar Project Atlas si një "vizion për një të ardhme të gaming në cloud". Qëllimi nuk është një shërbim i thjeshtë streaming për…