Tag: project a

Ja se kur mund të vijë beta e Project A nga Riot GAmes
Ne do të kemi mundësi ta provojmë lojën më shpejt sesa pritej Gjatë stream-it të 10 vjetorit të League of Legends në 15 tetor, Riot Games zbuloi se do të sillte gjatë viteve në vijim disa projekte të reja. Një…
Një sistem i ri kundra hileve do të vijë në League of Legends
Ky sistem i ri do të përdoret edhe në lojën e re të Riot, Project A Një sistem i ri kundra hileve do të shtohet nga Riot Games për të ndaluar hackers në League of Legends, sipas një deklarate të…
Pse Project A i Riot do të ketë performancë më të mirë se CS:GO?
Riot premton se netcode i lojës do të jetë më i mirë se çdo shooter tjetër kompetitiv Project A u lançua së bashku me shumë lojëra të tjera gjatë fesitmeve të 10-vjetorit të Riot dhe tashmë fansat kanë filluar të…
Riot po krijon një lojë first-person-shooter me emrin “Project A”
Riot Games po zgjeron repertorin e tyre të lojrave Riot Games ka zbuluar një lojë me emrin e koduar Project A, e cila do të jetë një lojë taktike first-person-shooter. Në edicionin e 10 vjetorit të League of Legends të…