Tag: profile picture

Si të shtoni një NFT si foto profili në Twitter
Shpërthimi i NFT-ve gjatë vitit të kaluar ka bërë që shumë kompani të integrojnë ato në sistemin e tyre dhe Twitter është më i fundit. Kompania e mediave sociale kohët e fundit njoftoi se tani mund të shfaqni një NFT…