Tag: processor

Ryzen 7000 CPU bëhen leak nga vetë AMD
AMD duket sikur ka zbuluar përpara kohe disa detaje për Ryzen 7000 series Data e lançimit të AMD Ryzen 7000 po vjen së shpejti, që do të thotë se ekipi Red ndoshta po punon gjatë gjithë kohës për t'u përgatitur…
AMD është gati të lançojë proçesorët e rinj Ryzen
AMD po përgatit CPU të reja për të luftuar gjeneratën e 12-të të Intel Alder Lake. Ryzen 7 5700X së bashku me Ryzen 5 5600 dhe 5500 janë vendosur të bashkohen me Ryzen 7 5800X3D të shumëpërfolur. Ato do të…
Apple do të përdorë procesorët e tyre për Mac
Mac-u i parë me procesor Apple do të vijë këtë vit Apple do të përdorë zyrtarisht procesorët e tyre për disa prej Mac. CEO i Apple Tim Cook zbuloi planet për përdorimin e chip-eve ARM të Apple në Mac duke…