Tag: pro player

Ndërron jetë ish-pro i CSGO MAiNLiNE
Në skenën e esporteve të Amerikës së Veriut ka pasur një derdhje homazhe për Michael ‘MAiNLiNE’ Jaber, një ish -lojtar dhe trajner i CS: GO i cili ka vdekur në moshën 26 vjeç. Lajmi u zbulua në Twitter nga lojtari…