Detajohen veçoritë e reja të Pro Clubs në FIFA 20
Veçoria më e veçante e FIFA 20 është Volta sigurisht, mode-i shumë i ngjashëm me FIFA Street. Gjithsesi edhe modet e tjera të lojës do të marrin update dhe EA ka zbuluar gjithçka që do të ndryshojë në Pro Clubs…
FIFA 19: Career Mode dhe Pro Clubs do të qëndrojnë njësoj
Modalitetet e tjera do të ndryshojnë. EA Sports do të fokusohet këtë vit në zhvillimin e Kick Off, The Journey dhe Ultimate Team. Megjithatë, siç thuhet, 'Career mode' dhe 'Pro Clubs' do të mbeten njësoj. Gjëja e vetme që do…