fbpx
Fituesit e The International do të marrin më shumë para se Bugha
Shifra e fitores së tyre i kalon $3 milion për kokë Eventi i vitit për Dota 2, The International ka mahnitur me një prize pool prej mbi $32 milion $, një shifër edhe më e madhe se ajo e Fortnite…
Prize pool-i i Dota 2 The International ja kalon Fortnite me mbi $30M
Është ky prize pool-i më i madh në histori dhe vazhdon të jetë në rritje. Skuadrat që po konkurojnë në The International 2019 do të jenë duke luajtur për çmimin më të madh të parë ndonjëherë në historinë e esports.…